Villa Valkojärvi

Villa Valkojärvelle on helppo tulla, olla ja rentoutua. Se on hyvä loma-asuntovalinta niin lapsiperheille, pienille porukoille kuin pariskunnillekin. Ulottuvillasi ovat monenlaiset aktiviteetit ja luonnonkaunis, puhdas järvi. Tasaisen maaston ja esteettömän rakentamisen ansiosta kohde soveltuu hyvin myös liikuntarajoitteisille.

Päärakennus

Päärakennuksessa on tilaa yhteensä 96 neliötä ja siihen kuuluu keittiö, olohuone, kolme makuuhuonetta, kylpyhuone ja sauna. Huoneistoa lämmitetään ilmalämpöpumpulla ja sähköpattereilla ja siinä on ilmastointi. Keittiö ja kylpyhuone on uusittu vuonna 2020.

Keittiön varusteisiin kuuluvat mm. astiastot 10 henkilölle, ruuanlaittovälineitä, tiskikone, jääkaappi/pakastin, induktioliesi ja uuni, mikro, kahvinkeitin, leivänpaahdin, vohvelirauta ja sähkövatkain.
Olohuoneesta avautuu kaunis näkymä järvelle. Voit viettää aikaa takkatulen loimussa tai kotoisasti puuhastellen. Valikoimista löytyy dvd-soitin, elokuvia lapsille ja aikuisille sekä lauta- ja seurapelejä mukavaan yhdessäoloon. Sohva soveltuu myös yhden henkilön vuoteeksi.
Kylpyhuoneesta löytyy pyykinpesukone ja kuivausrumpu sekä silitysrauta ja -lauta. Huoneessa on lattialämmitys.
Huoneistossa on sisä-wc.
Päärakennuksessa nautit makoisat löylyt sähkösaunassa. Saunatilassa on lattialämmitys.
Kolmesta makuuhuoneesta voit valita mieleisesi majoittujien määrän ja sänkyjen mukaan. Ensimmäisessä makuuhuoneessa on kaksi vuodepaikkaa.
Toisessa, kolmen makuupaikan makuuhuoneessa on levitettävä sohvasänky ja yksi erillinen sänky.
Kolmas makuuhuone on kahden sängyn huone. Kahdesta erillisestä sängystä voi yhdistää mukavan parivuoteen.
pohjapiirros

Saunamökki

saunamökki
Saunamökkiin on kesäaikaan mahdollista majoittaa 1-4 henkilöä. Mökin keittiössä on jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeitin, sähköliesi ja viemärillä varustetut pesualtaat. Mökin yhteydessä on mahdollista käyttää puu-wc:tä. Vesi saadaan järvestä ja lämmitetään saunan padassa. Juomavesi tuodaan mukanaan mökkiin.

saunamökki2
Saunamökin saunassa on puilla lämpiävä kiuas.

Pihamaa

Päärakennusta ympäröi 0,75 hehtaarin valoisa pihamaa, jossa riittää tilaa oleskeluun ja erilaisiin aktiviteetteihin. Ulkoilmapeleistä tarjolla on muun muassa mölkky, kroketti ja petankki.

Grillipaikalla voit nauttia avotulen lämmöstä ja tunnelmasta. Lisäksi kesäherkkujen grillaus onnistuu pihalla myös hiiligrillillä.
Lapsille pihapiirissä on keinu ja hiekkalaatikko.
sup-lauta
Järvellä on mukava sup-lautailla.
riippumatto
Tietenkin lomalla pitää voida loikoilla myös riippumatossa!

Päällystettyä tietä pitkin pääset suoraan päärakennuksen oven eteen, ja esimerkiksi historialliseen Vanhaan Porvooseen hurautat autolla puolessa tunnissa.